alla tjejer är dumma har jag hört.

Nu sitter jag här, i mörkret,framför datorn och framför tv.n och tittar på idol.
Min lampa har gått sönder så hela lägenhten är fylld med levande ljus, oj så mysigt.
Idag har jag iallfall pluggat inför provet imorgon, jag hoppas verkligen det går bra så man blir av med det och kan börja med nytt. Går till skolan runt 13 nångång, alla håller tummarna!

Jag har äntligen fått min sladd mellan tvn och datorn att funka också, det tog sin lilla tid, och jag höll på att bli galen innan jag fattade hur man skulle göra. Såhär i efterhand tycker jag att jag var bra korkad som inte fattade direkt, men nu vet jag ju det tills nästa gång iallfall:)

På lördag åker min soffa ut, och in ska en ny skönhet. Blir nog en ganska lugn helg eftersom att Jag hanna och frida ska spendera våran lördag på ikea, men det ska bli så kul o ändra om lite! Eller vad söger du hannisen?



plus minus noll

I fredags va det Vaggeryd som gällde, jag och hanna tod 22-bussen dit och medans vi väntade på den satt vi o pratade me stammisarna på ladis.
Vi hade tänkt gå på bio, men den iden blev uppskjuten, men såhär i efterhand så ångrar jag, iallafall lite, att vi inte tillbringade kvällen i en biosalong istället. Eller så kanske jag egentligen önsakar att delar av fredagen aldrig hänt.

Sen igår blev det mest att ta det lugnt. Åt lite mat med hanna och en runda ut, men kom hem ganska tidigt och tittade då på blood in blood out.
Vet inte vad jag tycker om denna helgen, men det va iallfall inte den bästa.

Men det kommer fler och det blir nog bara bättre nu:)


En sista chans.

Jag funderar på att ta bort den här bloggen, ska jag?
Jag ger den iallfall en chans till, men jag har verkligen ingenting att skriva om.

Snart ska jag iallfall till johanna och dricka lite kaffe, sen går jag väl och möter jocke som kommer vid tre.

RSS 2.0