Hej då jönköping.

nu åker jag snart. Är så sjukt peppad.
Först ett stop i värnamo, sen bär det av morgon bitti till swedenrock.

Emmelie, hör av dig när ni kommer på tisdag!:)


packning och tidsfördriv.

Nu är jag igång med packandet, det blev sjukt mycket så nu ska jag snart välja bort lite så det iallfall får plats i en väska.
Nu sitter jag och tittar på singing bee, vilket inte är ett så jättebra program. Så jag sitter här och småstör mig. Fattar inte riktigt hur en av dom  tänkte när han sökte. Det låter verkligen förjävligt och han ser ut som en mes. Hade inte visat mig i tvn och jag såg ut som honom, och jag hade nog tigt för det mesta också.

Imorgon drar vi iväg för att vara på swedenrock en vecka. Jag är sjukt laddad. Vi tar ett stop i värnamo och åker där ifrån på måndag morgon. PEPPAD Men tyvärr så blir det så att man åker ful i håret iår!

Bilden är från SRF förra året.

Babyliss iPro 230 iCurl



Igår när jag kom hem och skulle sova såg jag denna på reklamen. Och att jag blev påverkad av den!
Denna locktången gick rakt in i hjärtat på mig och jag blev helt till mig. Jag ringde sussi och skrek och var helt ivrig, hon skiter väl fan i vilket locktång jag vill köpa? haha

Iallfall så är den ju som ett underverk från himlen. Istället för att behöva snurra på håret, som man gör på en vanlig locktång, så drar man bara ett drag, som med en plattång, så blir det en lock!. Man fäster alltså håret runt från början, och drar. jaja.
Men fatta vad tid jag kommer spara !
håhåh. alla getingar och plus i världen till dig!

spana in den  här

fredag och lördag morgon.


Bild från pace and love.

God morgon.
Jag drömde så sjukt inatt! Jag ville fortsätta drömma för att se vad som hände, men jag hade samtidigt ångest för vilken svag människa jag va. En deppig men ändå skön känsla fick jag, ett lugn på nått sätt.
 I drömmen var det iallfall krig. Det skulle bli sjukt tråkigt för er att läsa om MIN dröm så jag hoppar över att skriva mer om det.

Igår var jag hos mormor hela kvällen. Jag och johanna åkte dit för att fixa hennes hår, det finns mycket mer plats där och jag tror att mormor gillar sällskapet också:)
Johanna blev jättenöjd, och jag tyckte också det blev fint, va tveksam till hur hon ville ha det men gjorde det såklart på henne ändå. Blonderade,virkade rötter och toppar. Vi gjorde också så att det blev som en liten frisyr. uppklippt page, Fast med dreads då, typ. Tog tyvärr ingen bild, men det kanske kommer senare.

Vaknade med ett illamående idag,ont i hela kroppen och lungorna ska vi inte tala om. Jag ska egentligen iväg snart och  möta upp helena för att hämta min sovsäck. Men jag tror inte jag orkar, inte äns kaffet g¨r ner så det verkar som att det blir en skitdag dethär.


risigt och förstört, men nu är det snart vitt!:)

inlägget innan skrevs igår kväll men publicerades visst inte föräns idag.
Nu har jag fixat och donat lite, och ska sätta mig för o platta håret. Äntligen har jag nog fått allt i samma färg:)

Jag ska göra den sista renskrivningen snart och börja på nästa kurs, tror jag kommer kunna ha ledigt på riktigt när jag drar, känner att jag pluggat igen riktigt bra, snart:)

Klockan 11 lyssnar vi såklart på p4 sörmland, eller hur? Måste ju se hur det går för leffe!


Ser ni, jag fick en liten hälsning från adolf.

Utkast: Tog en ...

Tog en dusch men är fortfarande gul fast att jag dränker skiten i silvershampoo flera gånger om dagen.
Fuck you matrix, nu har jag snart gjort åt hela flaskan.
Men jag tycker ändå det är bra och ska köpa en till, så ni kan va lugna. Jag försöker inte publicera skit om er i min jävulskt kända blogg. !

Nu kom daniel hit, och det betyder att det är dags för te och mackor. Nu pratar han med alma, tror hon ska ha tenta och vill ha lite hjälp, samtidigt som han går fram och tillbaka, fram och tillbaka. Jobbigt jävla beteende som man blir nervös av.


HejHej

En Torsdag

Jag har verkligen mycket att göra nu innan jag åker, men jag är sjukt trött.
Började med att städa lägenheten för att kunna få lite ro till pluggandet, men började också tvätta så då rev jag ut massa skit och hade tvätthögar i hela kägenheten.
Och när tvätt-tiden var slut så var allting inte torrt så nu hänger det lakan och handdukar i hela lägenheten!

Men iallfall, johanna kom hit med lite frukost idag, Det var en glad överaskning, och en god sådan!
Sen senare kollade vi på sugar house och lagade mat.  Kentsson tittade också förbi en sväng för en kopp kaffe, det händer ju inte varje dag!.

Nu sitter jag i soffan igen, med instuderingsfrågorna i handen och undrar hur fan denna frågan egentligen är formulerad, och vafan det är dom vill veta. Kanske skulle ta och hoppa över den för att iallfall kunna få någonting annat gjort.

Bild från helgen

och hallå, ni glömmer väl inte rösta på lejfan? Imorgon får vi se om han vann:D


Rösta på lejfan



Nu ska vi vara snälla och hjälpa leffe, tycker jag allt!
skicka p4sörm 1 till 72250.
Du kan lyssna på låten
här.

D
en som inte röstar kan dö.

medusa.

det blev en piercing iallfall! snyggt snyggt med svullen läpp, haha!

sol,öl och ingen piercing.

ååh, skrev ett inlägg här nyss, som blev bra men det raderades. Så nu ska jag komma ihåg allt bra jag skrev och göra om det.
Men Iallafall så kom hanna hit med en kasse kalla innan för att lugna mina nerver, eftersom jag skulle ha piercat mig vid fem, men han dök aldrig upp. Istället satt vi i solen och kollade på molnen och försökte hitta fugurer, roligt nog såg vi samma i alla, eller allafal så förstod vi precis hur vi tänkte. I andra fall brukar jag säga vad jag ser, och ingen fattar hur.
Får se om piercingen blir av på fredag istället, vem vet.

Får också se hur kvällen blir, tror det blir lugnt. Imorgon kommer nog amanda, det är planerat att det blir en torsdag fylld med pluggande. Sen på fredag blir det antagligen olles igen.


Nya armandet, som jag är sjukt nöjd med. från nelly.com

23.25



Idag blev det ett ryck med medecinkursen. Både jag och hanna ska iväg en vecka och då är det väl bäst man pluggar igen det innan, så man inte har massa att göra när man kommer hem sliten efter en festival, eller med solsting då för hennes del, hon ska ju till turkiet det aset!

Hur som helst så satt vi här och skrev så att pennorna glödde, vi fick sjukt mycket gjort, nästan så man börjar undra varför vi har så lång tid på oss med varje kurs. Men jag klagar inte, jag hatar att stressa, men idag va det lite kul. Skönt att gå och lägga sig nöjd!

I morse tog jag och johanna en runda på stan, hittade en hel del som jag vill ha. Så när skattepengarna rasslar in på kontot ska jag minsan gå till carlings, vill jag lova!

Ett dåligt slut på en bra dag va att kristallkronan slocknade och persiennen gick sönder, och av söndriga saker får man dålig energi har jag hört. Men  nu ska jag väl ta och sova iallfall, säkert dålig sömn också.

Tältsökaren

Ja, då va de dags att hitta tält för kommande festivalsommar.
Det är ju fan att man alltid lämnar tältet på sista festivalen!


so-silver, nu tack!

Jag är fortfarande jättegul i huvudet, blir så trött på det. MIna grejjer kommer aldrig, lagom irriterande!
Har väntat sen tisdags nu, hur jävla lång tid ska det behöva ta?
Känns bra att man blir tvungn att gå sån här hela helgen, men litelite hoppas jag ändå på att posten bara ska vara lite sen idag, och därför snart dyka upp med min räddning.

Vid tre kommer mamma och hälsar på, vi ska väl gå till daniel och kanske en runda på stan. Jag vill verkligen inte gå på stan såhär. Ni kanske tycker jag är för utseendefixar och äcklig när jag säger så, men jag mår inte bra av o ha sånt här hår. För det första så är ju håret en bra bit kortare nu. kanske 30 cm kortare, bara det får mig o må illa, och sen är det ju kycklinggult och frissigt, ååååh. Kom hit nu med mina hårprodukter!


fake a smile.

Idag är det inte min dag.
Har inte kunnat sova nånting inatt, har hostat sönder mina lungor och kännt mig yr hela natten.
Imorse när jag vaknade gjorde jag kaffe och skulle kolla på nyheterna vid 7, som jag brukar tycka är gött. Men idag va det en pina, orkade inte sitta upp.

Sen kravsar jag ihop lite tvätt och går ner tilltvättstugan, blev helt anfådd av trapporna, vafan är det för fel?
Tillslut fick jag i mig lite kaffe men då kom jag på, fan mitt hår är gult, så då mådde jag ännu sämre.

Ska få hem en vit toning som förhoppningsvis kommer göra så att mitt hår ser lite mer okej ut, men den dyker ju fan aldrig upp! Satans irriterad.

Och jag vill så sjukt gärna till swedenrock, så om nån har en tusenlap att ge mig så ska ni slippa mitt gnäll. Eller två tusen(tre dagar) så ska jag ge dig en kram!  jaja
det va ju ett helvete att jobbet sket sig, då hade jag kunnat åka om tre veckor! ÅÅÅÅH

Men vet ni vad, det är bara att sätta på sig smilet, man kan ju iallfall försöka lura hjärnan att man är glad ändå.


litenliten update.

Nu har jag fått en ny sladd, så snart får ni lite uppdatering här också!
Men kortfattat så är detta det senaste som hänt.

möte i skolan,brudfix här,häng hos hanna, häng hos jonas, treårs på olles,pizza,häng med grannarna,singstar hos hanna,lotusbesök,olles,klättra,städa,sova,äta,städa,sova,diska,limma hår och ta igen en veckas tid utan internet.
HEJ!

Regn

 
Det har varit riktigt skönt väder hela helgen. Sol hela dagarna, nästan så man mått oförskämt bra. Nu har det iaf kommit regn och jag tycker det känns skönt, luften va mysig när jag va ute och tog min morgoncigg.

Vaknade runt 7 idag igen av att de dånar som fan utanför. Nu har dom spärrat av gatan utanför mitt fönster och lastar massa saker som de antagligen ska köra upp till taket.  Står stora lastbilar och blockar så jag vet inte äns om jag hade kommit förbi, hur gör dom som har sina bilar på innergården?

Få se hur det går om en timma när jag ska gå. Hej.

rökfyllt kök.

Tänkte jag skulle berätta en sak som hände mig i fredags morse.
Jag vaknade av att det luktade konstigt i hela lägenheten, låg länge och funderade på va fan det va som luktade så illa, tillslut går jag upp och ska undersöka saken, och ser då att mitt kök är helt rökfullt. Att jag fick panik, det brinner det brinner tänkte jag och börjar leta efter vart fasen röken kommer ifrån.

Tillslut märker jag det kommer utifrån och att det är nått jävla stolpskott som har slängt en glödande cigg i askfatet så att det har tagit eld. Askfatatet står precis nedanförmitt fönster och röken gick rakt in som om det va ett sug här innifrånJag va riktigt förbannad och gick med tunga steg ut med en vatten och släckte skiten..

Det som gör mig mest förbannad är att jag hör ju att grannarna är vakna, dom spelar skithög musik och har antagligen efterfest eller har redan börjat festa på nytt.Men det som stör mig mest är att jag hade fönstret öppet. Jag har ALDRIG det fönstret öppet. Så varför jag öppnade det mitt i natten är ju en bra fråga, idiot.

och ni, grannjävlar. Bjud mig på festen nästa gång!

Solbränna

Det är så jävla skönt väder hela tiden! Har fått fulaste solbrännan på fötterna efter mina ballerinaskor och igår satt jag ute i brottarlinne så har fått ful bränna  på ryggen också!  Men men, finns väl viktigare saker att bry sig om.

Lovade daniel att jag skulle skriva att han kom hit med sushi igår, det var snällt gjort minsann och nu har jag nämnt det här så att mamma kan se vilken rar son hon har. Haha.

Nu kommer snart hanna hit, Vi ska väl antagligen sätta oss i parken med ett par kalla! Sen blir det kanske lite pyssel och mat också. Jalapenopaj står på menyn idag.


Sedär, fontänen är igång:D


RSS 2.0