blablabla

Igår var första dagen. Det verkar skitbra och personalen är trevlig:). Tanterna och gubbarna är goa dom med. Lite småsnurriga sådär, så söta så! Tyvärr bara en dement, hade velat vara på ett demensboende egentligen men vafan, ska nog bli kul här och hoppas på att få jobba i sommar!
Idag var jag ledig så har varit duktig hela dagen! Fixat i förrådet,tvättat och invigt de nya städgrejjerna jag fick av  mormor igår:)

Sophia och mange va här innan, vi gjorde ett nytt förök tt få upp kristallkronan men det gick fan inte denna gången heller. HAHA. Sen hämtade jag en fin mata som jag har beställt. STOR va den, så den täcker nästan allt golv i köket. Det ser mysigt ut.

Jag o hanna satt o pratade här då vi plötsligt hör nått konstigt. det lät som att det stod nån och andades utanför min dörr, högt. Det va släckt i trappuppgången men av nån anledning så vågade jag öppna ändå, och då försvann det.
Hanna blev skitrådd och vågade knappt gå hem sen!

fredag

Fredag igen... känns som att det är fredag varje dag nu för tiden.
Iallafall så har jag träffat sophia idag. vi tog några kartonger med oss och åkte ut till henne i bankeryd och därifrån snodde jag med mig senaste desperate avsnittet med mig hem:)
åkte sedan hem till pappa för att åka vidare till farmor och farfar för att äta middag. Det va trevligt, farfar är en liten tuffing som har skaffat facebook! haha

sen åkte jag till sophia igen, vi gick till sandens och tog en fika, sen åkte vi på jakt efter en superduper plugg som jag ska ha i taket! Det blir nog skitbra det.

så nu sitter jag här hemma, ska gå till pappa en sväng snart, sen kommer hanna hit, och förhoppningsvis melinda också.
Blir nog så att vi möter upp micke för lite ladan häng senare också!!



Lotus is in Da Hoooouse!

Nu gästar jag, Sophia, och Lotus här i Emelies blogg. På den här datorn är det bara Rederiet som gäller. All the time. Fast just nu så har jag tagit över den. Och då blir det facebook. Och bilddagboken. För där har man ju aldrig loggat in innan menar jag! Och nu tipsade Emelie om harrys hemsida. Harrys.se. Där ni. Surfa in där, så får ni höra en fin truddelutt! Emelie diggar för fullt. Jag med! Och Lotus.. hm. Han är tveksam. Han blänger lite på mej, så förmodligen så var den lite för töntig för honom.  Men den får vi allt lyssna på nästa onsdag, innan Backyard Babies utgången. Eller va sä ni brudar?
Förresten så är Harry ett utomordentligen fint namn tycker jag.

Nu övergav Snuttan mej. Ett telefonsamtal på toaletten är tydligen viktigare! Jahapp!

Ha det fint gott folk!

VIKVÄGG

någon som vet vart man kan hitta snygga vikväggar?


Trötthet

Tänkte ta mig tid och skriva nu. Hade många ideer på vad jag skulle skriva, det var ett tag sen jag skrev . Men när jag la mig ner i soffan med datorn på magen så blev jag istället skittrött och allt bara försvann.

så jag tror jag uppdaterar lite senare, tänker lägga upp lite bilder från helgen också.
Har ni sett att hanna har börjat blogga? Det får ni inte missa! lägger in en länk till henne sen med, mins den inte nu.

hej svej.

revolver cardigan från barbarella



Denna blev jag helt kär i.  revolver cardigan.

Tisdag

Dagen började bra, sophia kom hit en snabbis, vi hann prata lite och hon lämnade sötislotus som har varit här hela dagen och myst med mig. Försökte lära honom att han skulle lägga sig ner när jag säger pang, men jag är inte så bra på det där så jag lyckades inte få honom att göra som jag ville, han va mest intresserad av skinkan och sket i mig och vad jag sa, haha.
Daniel kom hit en sväng innan skolan, han åt här och lyckades förstöra min silverpall, den jäveln! Jag blev lite lessen och tvingade honom att hjälpa mig med att ta upp sängen på vinden :)

Sen kom sophia tillbaka, vi gick till tygaffären och jag köpte nya gardiner till köket, vet inte om jag är nöjd, snygga är dom men vet inte om det passar så bra där, blev inte riktigt den stilen på köket som jag hade tänk, men det får gå, det var ju iallafall rea:)
Sen kom mange hit också, och hjälpte mig att borra upp bardisken! Tack som fan för hjälpen! En sån rar karl du har sophia!

Sen gick jag och lotus och mötte johanna också, det tyckte nog lotus var trevligt, för de där två höll på som två cp:n ute på gatan när de busade runt. Vi gick iallafall hit och drack kaffe, mätte väggar och fönster, snackadfe skit och spanade efter soffa.Jag lyckas inte hitta nån jag vill ha men hoppas på att sophia vill sälja sin till mig snart, för den är snyg snygg snygg! och likaså tv,n och tv-bordet:)

Nu kommer sophia och mange nog tillbaka hit snart . Alltid lika kul o träffa sophia, hon är alltid lika glad och knäpp:)


och föresten så hatar jag när folk tar saker för givet, att ingenting förändras. Tiden står inte still.

(ikväll är det andra avenyn! är det nån mer än jag och helena som tittar på det? :)


Måndag

Idag har jag fortsatt pyssla lite i lägenheten, skulle verkligen behöva åka o köpa massa nytt, men det får man väl ta någon annan dag, då man har råd.

Mormor kom hit en sväng och kollade in lägenheten och hon hade också med sig tallrikar och bestick. Fin fina  grejjer! När hon kollade i mitt kylsåp bara skakade hon på huvudet så det blev att vi tog en runda på maxi innan hon åkte hem. Min mormor är BÄST.
Träffade johanna en sväng också. Vi drack kaffe, laggade mat,snackade skit och skrattade, som vi alltid gör:D
Alltid lika kul att umgås med johanna, det va ju tur att jag lyckades hitta en lägehet nära henne igen:D

Pratade också med skolan idag, länge. Jag är inte alls lika stressad nu som jag varit innan, vilket är bra. För blir jag allt för stressad så blir det lätt att jag bara skiter i det istället.

Nu ska jag ge adolf en ostskiva och sen gå o lägga mig.
GODNATT



Har inte så mycket möbler än, så det fick bli såhär när vi åt vår middag. Haha


Söndag



Nu har jag lämnat sjöbogatan för att istället bo i egen lägenhet, även den på torpa men litelite närmre stan.
Jag va nyss och lämnade över nycklarna till emma, som tjejen heter som ska ta över den gamla. Hennes lägenhet är inte tömd ännu,men jag kan flytta in där vid två. 

oj så spännande.
Ni kanske tycker det va onödigt av mig och amanda att bara bo i lägenheten i 3 månader?
Kanske, kanske inte, men grattis till hon som ska bo där nu, för vi gjorde den iallfall lite snyggare.

RSS 2.0