En liten, dra-åt-helvette lista

Glad midsommar. Nu tänkte jag lägga in en liten hatlista, såhär på dagen med regn.
Ta inte åt er, om ni inte vill. Men det är roligare så. Det är ingen speciell jag syftar på.

Folk som säger en sak men gör en annan, eller du som ändrar dig tvärt.
Vad är inte jobbigare än att planera saker med någon, som ma vet, nästan aldrig slutför sina planer? Det känns så jävla meningslöst. Vad är problemet med att hålla sig till det man planerat, eller kanske direkt säga, jag kan inte, jag ha rinte råd eller att man måste jobba, istället för att komma med det dagarna innan.
Okej, den som är såhär kanske vill mer än vad den hinner med. Men förhelvete, ni är jobbiga. Sånna som er orkar man inte med länge. och igen, det är inte menat mot någon, direkt.

Killar med fula skor
Kom igen, tänk för fan på vad ni sätter på fötterna. Passar det inte med kläderna förstör det allt! Jag kan inte prata med nån som har skor som inte passar till resten, tänker bara på det hela tiden. Jag ser folk varje dag som sätter på sig helt fel skor.
Kanske vita jumpaskor till svarta kostymbyxor, eller sånna där breda skateskor till thighta svarta stuprörs? ÅH! Lägg av, .Då är det fan bättre o inte ha några skor alls!

Folk som sakta ner
När man går på stan, på en gatan tjockt med folk och man får trängas, man vill bara komma fram. Där finns de sånna jävlar som sakta ner och stannar o pratar, MITT O VÄGEN.
Senast jag var med om detta vainnan en spelning på sweden rock, vägen är smal och det va fullt med folk. Alla var nog lite stressade också eftersom de inte ville missa spelningen. Då finns de sånna jävlar, som först går i samma tempo som en själv, och sen bara stannar. Man lixom flyger in i dom, och DOM blir förannade? skyll dig själv, idiot.
Stanna bara för att stå där, vad är det om då?


baklänges

Jo, kom på det att igår när jag lyssnade på radion, det var förmodligen sporten, så sa radioprataren "om ni lyssnar på denna inspelning baklänges så kommer ni höra vilka de andra vinnarna är" och så rabblade han upp alla namn baklänges.
Vafan var det om då? Hahaha, eller är det jag som är knäpp?

klippt och virkat.


Jag känner mig stressad på grund av skolan. Det är mycket som ska vara klart denna veckan.
Vad händer på midsommar, gott folk? Jag funderar på om jag ska åka till västerås och hälsa på malin och hennes lilla familj, eller kanske åka till bollnäs?
Iallafall så ska mitt nöje inte kosta en spänn. Resan får jag såkalrt lägga ut lite pengar på men det blir en nykter helg, känner inte alls för nått speciellt firande.

Säljer också mycket saker nu, så vet du att jag har nånting som du vill ha, så köp det av mig!

Idag har jag lagat mat med johanna och vi satt i solen flera timmar och svettades. Jag var helt matt i hela kroppen när jag kom in igen , men som vanligt så var det trevligt att umgås med henne.
Nu har jag klippt och virkat mitt hår och ska nu öppna min bok igen för att bli haj på det här med medecinkursen. Det kommer gå åt helvete på provet.

Imorgon kommer amanda hit!:)

Sms roulette



Så jävla roligt. Väntar spänt på sista delen. Vi hade förövrigt sms-roulette i helgen,så ni som i fredags tänkte, hon är ju fan dum i huvudet, vet nu varför jag skrev som jag skrev.:)

Hemma igen, i min tysta tomma lägenhet

Då var man hemma igen! Men jag har inte hämtat mig riktigt, ont i hela kroppen och sjukt ont i lungorna.
Nu ska jag moffa i mig en påse chips, som jag har tvingat daniel och köpa, och till det blir det film.

Imorgon börjat livet igen, tog lite ledigt idag! Ganska så värt! Nu slänger jag upp lite bilder. Tänker tyvärr inte visa alla, dom värsta får bli kvar på min dator.

       

RSS 2.0