funkar inte, nej.

Sådär, nu har jag pluggat klart för idagoch det var sjukt tråkigt. Jag har skjutit fram på det här alldelesförllänge så det känns inte änsskönt att det äntligen är klart, fortfarande ångest över de uppgifterna.

Mamma och christer skulle bjuda på mat på nån resturang idag men jag orkade verkligen inte, och jag och daniel ska ut ikväll egentligen men jag orkar fan inte det heller. SÅ nej, hemma är jag idag. Hemma och surar.
Jag skyller fan på rökningen, jag är röksugen hela tiden och det gör mig förbannad. Jag fungerar inte som människa om jag inte får röka. Märker det mest på helgen, jag tror jag dör.
inga kläder passar längre heller. Jag är inte äns sugen på festival nu, jag hatar att vara röksugen

nu vet ni det, så ni gör bäst i att hålla er borta idag.

bebis.

Det är sjukt varmt idag! Jag gick upp tidigt idag( klockan 7) för att sätta mig på balkongen i solen o slappa. Förjävla härligt.
Sen kom det en bebis roxy hit, så vi var barnvakt åt henne, gick en runda på kajen men hon gillar nog inte solen märkte vi.

Men iallafall, när vi gick där så såg vi hur det rullade en barnvagn från husen ner mot kajkanten, jag tänkte inte så mycket på det men mamma uppmärksammade det snabbt så jag sprang dit för att stoppa den så den inte åkte i vattnet. Då såg även ägaren till ´barnvagnen detta, hon blev helt shockad, hennes bebis låg i vagnen, det kunde gått illa det.stackars mamman. Men bara så ni vet,  I´m a superman!

Här kommer lite bilder från tiden i stockholm.

Mötte malin på sationen.

Köpte äntligen gula thigts, och fick en tröjja av mami och christer

Vi grillade

Tog en promenad

promenad med roxy

Roxy



Sådär, nu åker jag till Jönköping!

nääe

Ja men sushin va väl det godaste!
Nu har jag satt i ännu mera hår, så nu är hela förpackningen förbrukad, funderar på om jag ska gå och klippa mig imorgon så det flyter ihop lite bättre.

Sen bär det av till jönköping för att träffa daniel. Det var nån fest nånstans, eller om det bara var krogen som gällde, aja. Sen på tisdag hämtar lars mig och vi drar till swedenrock!:D PEPP PEPP PEPP

Nä, jag gillar inte sitta vid datorn idag. Nu går jag igen

sushi

Nu var det ett tag sen jag skrev här vet jag, så tänkte passa på att skriva lite medans de andra är på möte.
Jag och Mamma gick nyss en runda längst med vattnet, så jävla härligt! Ska bärja jobba på en bränna med hade jag tänkt:P

Igår åkte jag alltså till stockholm, mötte upp malin på stationen och vidare gick vi för att shoppa.
Jag köpte hår och hon en tröjja.
Håret sitter nu i, vet inte om jag är nöjd.

Nu ska jag springa ner och hämta sushi, skriver väl mer sen.


Festival

Nu skriver jag en gång till om festival, men seriöst, nu är jag så jävla sugen så jag orkar inte vänta!
Jag sitter och lyssnar igenom de gamla bland band jag har haft med mig på fde senaste festivalerna och jag vill vara där nu. Jag ser verkligen bilder till de här låtarna, fan vad roligt man har haft!


Nu ska jag fortsätta lyssna och göra nått annat vettigt, måste sluta tänka på att det snart är srf, jag kommer säkert bli trött på mig själv.

Grilla imorgon, Kungen?

Nu har jag packat färdigt, det blev alldeles för mycket packning! Jag klarar inte äns av att bära allt det där. Men vi får se, jag lämnar hälften här, behöver juh inte släpa med allt till stockholm..utan Svänger istället in här på vägen ner till jönköping.

Jag är pepp på att lämna Linköping nu, det ska bli härligt! Och jag tänker inte sitta inne en sekund, och så lite tid som möjligt ska jag lägga ner å studierna. Tänke ringa dom o fråga om vi kan grilla imorgon! Härligt, dom har juh turen med sig och har sol på balkongen, vi har solen här kanske 10 minuter på kvällen, vilken jävla miss. Eller, jag behöver inte ringa dom numera, dom läser juh också min blogg så jag kan fråga här, SKA VI GRILLA IMORGON? eller kanske nån dag iallafall?




21 dagar.

Idag är det att Plugga och packa som gäller.
Ringde nyss till en Birgit som inte hade koll på mycket. Jag försökte få  henne att förstå att hon hade skickat fel uppgifter till csn.  Jag slutar i juli, inte juni. Men hon hängde tydligen inte med på det, hon var helt lost, tyvärr. Jag har heller inte tagit någon nicotin tablett idag eftersom jag vill sluta med dom också, och det gjorde inte saken bättre tyvärr.

Så där satt jag, röksugen och bitter, och vad jag än sa så pratade hon bort det med nått annat. Hon pratade vilka uppgifter vem har och upprepade att hon inte förstod varför csn har fel uppgifter. Anledningen till att dom har fel uppgiter är ju för att hon skickat fel.  Jävla Birgit.

Nu är iallafall alting löst, och jag hoppas verkligen att hon har gjort ändringarna nu. Jag ringer tillbaka imorgon och kollar.

Nu ska fortsätta med packandet. Det är jobbigt eftersom att det är 21 dagar jag ska vara borta, och jag suger på att planera.

 Vi hörs

Klänningjakt.

Igår va jag på klänningjakt, jag hatar prova klänningar som man måste dra på sig överhuvudet, jag blir på äckligt dåligt humör när luggen blir elektrisk.
Men iallafall så hittade jag ingen klänning, det slutade med att jag bara provade klänningar som jag aldrig skulle få för mig att köpa.
Jag tog en fika på stan med emma och vi mötte även upp Anna som var på skojakt.

     


Bröllop

Jag behöver verkligen en klänning till bröllopet nu, men vet inte riktigt vilken typ av klänning det ska bli. Det får inte vara för svart, och inte för vitt, och det ska vara i sommartema.
Dessa kläningar funderar jag på idag. Det lutar väl mest åt den lilla svarta, eftersom att den kommer jag änvända även efter bröllopet !

Vilken tycker du?


Amanda ljuger.

Igår när vi skulle äta.

A: Det är det jag säger, du gillar sånna konstiga saker.
E: Ska du säga som dränker havregrynsgröten i smör.
A: ja, men så äter man faktiskt i Finland.
E: men du är svensk Amanda.
A : Ja, men min pappa är ju från Finland.
E: ööh, nä det är han inte amanda.
A: Va ? Är han inte?

Rent

Idag blev det att gå upp klockan 7 för att tvätta, så jävla härligt med alla kläder rena:D

Igår ringde lisa, det blir att vi jobbar måndagen och onsdagen på hultsfred.  Härligt att vara ledig på tisdagen, då kommer juh folket vi känner:D
Tyvärr så kommer Helena inte föräns på torsdagen, men det ska bli så jävla roligt det här, jag tänker inte på nått annat än festivalerna nu.

Nu ska jag fixa håret och åka ner till skolan. Ska även göra ett nytt försök att få tag i gula thigts.

SKOR

Idag rensade vi bland skorna. Vi behöver förvaring för fler.

perelli i tårar!

Det gick juh jävligt bra för Perelli dethär! Hon kanske skulle lagt mer tid på sång och dans istället för att hålla på med klänningen som ändå blev ful.

Tänkte bara berätta för er hur smart Amanda blir när hon dricker. Såhär lät det igår:
Ja, vad ska vi med kungen till och varför får inte min chef gå på mattan bara för att kungen ska gå där? Så jävla töntigt, vad gör han för nytta?  Åh, nu kommer kungen. buuh KUNG RIKARD! eller vad han nu heter.

GO MANDY!

sopa!

Ikväll är det melodifestivalen och självklart är vi laddade!
Piraterna kvalade väl in i torsdags, eller minns jag fel? Isåfall så är det dom som får min röst.

Det är så jävla härligt väder och folk grillar överallt, nu är det sommar, äntligen. Och snart är det dags för festival och jag har verkligen inte råd. Men som tur är så har allt krångel med atlantis security fixat sig och det blir jobb där!:D
Vi får se vad som händer  i aug, dom har inte hört av sig från jobben i värnamo mer, och inte från nått anant ställe heller.


Men men, du som inte tittar på finalen idag är en sopa.

Fyndat snygga skor!

Jag är lycklig ska ni veta, jag köpte ett par skor igår som är så jävla snygga!
Vi var alltså på tornby och shoppade, så tittade vi på skorna och skämtade om dom, men sen blev vi helt sålda på dom och köpte ett varsitt par.
Jag sprang runt och letade som ett cp efter gula leggins, men det finns ingenstan. VART HITTAR JAG DET?

Här har ni skorna, snygga och sköna!


svt 1

Sitter nu och kollar om sverige kan lyckas kvala in till eurovision finalen som går på lördag.
Just nu är öppningsnumret och det är en man på scenen som har en hästs bakdel, väldigt charmigt, ser alla ut så i det landet, tänker ni säkert, men nej, det är inte äkta!

Sverige går på scen som nummer 2, det blir spännande det här, men jag tror hon klarar av det fint.
Jag tror iof att amy hade klarat av det här bättre, inte fan ville jag att perelli skulle gå representera Sverige, hon ser lite ut som transa, ni mins väl after dark? likheten är slående.
Men vad ska jag göra åt saken då? inte fan kan jag gnälla heller, jag ringde inte och röstade.

Nu är det dags för första bidraget, som är island. Vi ses när programmet är slut.

(Island skickade en bög som påstår att detta är hans liv, haha, honom slår vi ut lätt)
nä, nu ska jag lyssna vidare på den låten . hej

handy mandy

Nej, jag står inte ut.
Jag kan inte slappna av när jag vill dammsuga, städa och vad det nu är jag vill. Egentligen vill jag röka men får väl lura mig själv att jag gillar att städa.
Så hej då på er, nu ska jag fixa dammsugaren, synd att handy mandy inte är hemma och kan hjälpa mig.. eller kanske inte. HAHAHA

hink som kylskåp

Idag har jag försökt peppa Sophia att hänga med till Hultsfred, och jag tror det gick ganska bra. Nu väntar jag bara på att Liza ska svara på mailet så jag vet om det finns plats för sophia att jobba dagarna innan.

Det kommer lätt bli det roligaste året ( jag vet att det  inte blir det, men man måste vara possetiv)
Hultsfred är den sämsta festivalen egentligen, Swedenrock ligger på top och hultsfred på botten.
Men det gör inget, för det är ändå inte helt kasst, jag har alltid roligt, träffar mycket folk man känner men tyvärr inte träffar så ofta annars.

Imorgon ska vi bort till tornby och handla lite.
Jag ska köpa en pressenning till tältet, och en hink för att kunna kyla mina öl. Det kanske blir en bandare också men tror jag hoppar över det iår, men hittar jag en billig så slår jag nog till ändå.

Dagens skit.

Idag har det inte blivit mycket skrivande, jag har haft fullt upp med att plugga och inte dammsuga.
Dammsugaren blir jättevarm när man dammsuger, vafan är fel?
Och nu när jag inte vill använda dammsugaren så stör jag mig på minsta lilla grej som hamnat på golvet.
Jag har därför gått runt och sopat i lägenheten idag, men det hjälper inte ett skit.
Nu ska jag ut och lägga mig på balkongen och läsa tidningen som kom idag.

Fick föresten hem mina strumbyxor idag, dom var för korta. Så jävla typiskt.
Men ja har klippt och sprättat lite, så nu sitter dom bra minsann!

Dagens skit blir alltså varma dammsugare.

DAGENS SERIÖSA SKIT

Csn krånglar alltid!
Jag gjorde en ändring här om veckan, jag ändrade studietiden vilket betyder att jag  ska få en utbetalning mer än vad som var planerat tidigare.
Men vad gör de csn då? Jo Då ändrar de istället den kommande utbetalning, alltså den som ska betalas ut på fredag. Så nu vet jag inte när jag får pengarna, så jävla rörigt, och studietiden ändrade dom inte alls.Jag hoppas verkligen att jag aldrig möter någon från csn , eller, dom borde hoppas att dom ialdrig möter mig. Haha

Nu ska jag leta låter som jag ska ha på bandaren denna sommar!
Har du något låt-tips?


StayUps



Nu har hag beställt dehär snygga. Hoppas de passar och inte är för korta, vill inte att det ska sitta som knästrumpor!
Dom är redan skickade så jag hoppas att jag får dom tills på fredag eller iallafall tills på måndag!

Förövrigt så skulle jag aldrig få för mig att ha en sån där kjol till, lite väl billigt.

sladdlös plattång!

Någon som vet om det finns en sladdlös plattång nånstans?
Jag behöver verkligen en, så berätta gärna vart man hittar en!

Hår

Snart är det dags för påfyllning på kontot och då blir det dags att köpa hår, det behövs verkligen!
Detta har hållt oväntat länge, kommer antagligen inte slänga det nu heller , utan använda det nån annan gång igen, men nu vill jag ha andra färger och längre.

Funderar på rött igen, denna gången blir det nog bara underhåret.Det blir bara dassigt och ännu mer jobb me håret om jag ska ta hela rött. Och mer tid behöver jag verkligen inte lägga ner mitt hår, borde egentligen skaffa dreads och göra nått vettigt med min tid på dagarna.


i toppen

image11

* det är nog helt klart nu, jag åker till swedenrock.
Åker antagligen dit med malin. Om det nu inte skulle finnas plats i bilen så åker jag tåg eller med Lars.
Har iaf bestämt mig nu, jag åker dit! Och det ser jag framemot idag.
Längtar efter att få vara ute i solen hela dagarna och träffa massa folk som man bara träffar nån gång om året.

*
Jag är klar med allt jag ska göra idag, uppgifterna till skolan gick oväntat bra.
Det känns bra eftersom jag har skjutit upp på detta jobbigt länge.

*
Kollar på sjunde himlen medans jag sitter här vid dator.
Klart att en sån otroligt underbar familj ska hamna på min top-lista.
Helt sjukt perfekt den ska vara hela tiden, hoppas verkligen inte det finns sånna familer på riktigt, det är ju fan skrämmande.

Se upp för polisen.

image10

Hah, men vad fan? Har folk för lite att göra? Jag hade blivit lagom förbannad!
Han fick iaf böter på 2352 kronor och det dubbla om han inte betalar inom 60 dagar.
haha, jag skrattar högt!
Det är iallfall en rolig sak att få böter för, eller kanske att man går för snabbt? man vet aldrig, passa dig!


Havregrynsgröt.

God morgon!
Idag vaknade jag lite sent, får lite ångest om jag sover för länge faktiskt. Men jag trycker hela tiden av alarmet utan att minnas det sen. Irritreande!
Jag har nu ätit upp min gröt och sitter och tittar på skilda världar! haha, så bäst.

Tyvärr är det inge vidare väder idag , jag ville ju sitta i gräset , plugga och sola!
Men men, nu ska jag göra mig iordning.

Hej


14 dagar

Idag har jag varit rökfri i 14 dagar. Jag är stolt över mig själv, fast jag tycker det är jävligt jobbigt. Det händer hela tiden att jag tänker "äh,vafan, nu går jag o köper cigaretter istället" men jag gör det aldrig.
Jag hade kanske gjort det om jag hade känt att jag har råd till det, vem vet.

Det känns hela tiden som att det är någonting som fattas, t ex när jag dricker kaffe brukar jag tänka, va skulle jag göra nu igen? jajustja, ut o röka. NEJ!
Hela tiden är det samma sak, när jag går av bussen så vill jag ta en cigg, även fast jag inte är sugen, utan för att jag alltid har gjort det.
Samma sak som när jag väntar på en kompis, vaknar eller ätit. Sjukt att de flesta ciggen man röker, röker man har som rutin att röka vid just de tillfällena. Härligt att slippa skiten.

Jag har fortfarande inte fått svar från vårcentralen om vad det är för fel på mina lungor, men nu när jag slutat röka har jag inte lika ont och därför är det inte lika viktigt för mig att få ett svar från dom heller. Klar att jag vill veta vad det är, men nu kan jag sova på nätterna och göra vad jag vill på dagarna utan att det känns som att jag ska dö. Så ta tid på er om ni vill det, jag kan leva med det.

Nu kommer snart amanda hem, och det är skitfint väder nu, så jag hoppas på att hon är pigg och vill ut o gå!
Vi får se, hon kanske är jättetrött.

kass personal.

Nu kom jag nyss hem, har varit och träffat emma, fotat lite och druckit kaffe.
Killen i kassan va ny och jätteförvirrad, så vår beställning blev helt fel. Jag fick ingen mjölk i kaffet, det smakade skit så jag gick därifrån ganska missnöjd, det gjorde nog emma också, hon spillde ut sin dricka och han gav henne fel mat.
Sen gick vi vidare för att köpa oboy, då hade dom slutat sälja det där tydligen, vad är det för skit då? åter igen blev emma missnöjd.

Sen satt vi ute och prata lite , kollade och planerade vilka foton jag ska förstora till tavlor. Jag tror de kommer bli jättefina, så lite nöjd är jag idag iallafall.

 

Bilder på håret.

Som sagt så har jag satt i nya slingor i håret, som jag har färgat. De som sitter i nu är ljusbruna och svarta.Färgade även några slingor svarta/blonda. Jag är nöjd, alltid lika kul att ändra lite, blev inte så mycket denna gången, men alltid är det nått!
 
  
.

svart/brunradnigt hår <3

Jag har satt i nya slingor i mitt hår. Det blev brun och svart-randigt, det synd inte så jätte mycket, men det syns ibland och det är riktigt snyggt.
Ska köpa mer nu när jag åker till stockholm nästa vecka!

Nu ska jag iallafall göra mig iordning och gå  för o möta upp Emma. Jag är lagom rastlös och får inget mer gjort här hemma idag.
Och städa vill jag inte göra nu, jag vill ut, kanske ta en kaffe eller glass. 
Emma tänkte väl äta tror jag men jag åt pastasallad innan så ja, kaffe får det bli!

DISSEN

image1

Stångåstaden och deras kösystem gör mig idag förbannad. Vi vill bort från denna lägenheten och vi får ta över josefins lägenhet 1 juli eller 1 aug. Skitbra!
Men tack vare stångåstadens jävla system så måste vi bo kvar till den 1 sep, eller betala dubbla hyror, men det tänker vi inte göra. Det KAN vi inte göra.
Vi har lagt ut en annons på blocket och hittat en ny hyresgäst åt dom, mailat,skickat bilder, ja. jag har fan ansträngt mig för att bli av med denna lägenheten men nej, då säger stångåstaden att dom måste gå efter sitt kösystem.
PRECIS som att det är nån som köar på lägenheter i ryd? Finns juh hur många lägenheter som helst lediga, dom ska vara glada att vi hittade en ny hyresgäst åt dom men nej, istället så ,mer eller mindre tvingar de oss att bo kvar.
Aldrig mer Ryd, och fan aldrig mer stångåstaden.

NYA BLOGGEN!

Nu har jag alltså skaffat en ny blogg, har ingen enerigi att skriva i den gammla, tänkte att det blir nog bättre om jag skaffar en ny.
Laque.blogg.se blev det och denna ska jag se till att använda flitigt!

Jag har lagt till en musikspelare till vänster, så lyssna på den , eller gör det inte, välj själv.
Nu ska jag koka lite kaffe, sätta mig på balkongen och plugga vidare. Vi hörs.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0