Hoppa glädjeskutt.

   
Idag blev det skratt och middag med yo. Laxfile och vitvinsås, det där gjorde vi bra!
Efteråt färgade jag johannas hår och vi kollade på en riktig skitfilm, det där kallar jag brudkväll!

Sen pratade jag med malin, hittade ett headset så jag städade badrummet och köket under tiden.
Det va roligt att prata med malin, som alltid! Jag måste åka dit snart, sån jävla skit att vi bor så långt ifrån varandra nu!

Hur som helst så beställde jag ett par skor för ett tag sen, som jag har betalat men inte fått. Och nu tror jag de kommer denna månaden,förhoppningsvis imorgon!  ÄNTLIGEN.
 


ingen avokado.

God morgon.
Har nyss smällt i mig frukost tilsammans med daniel. Jag var snäll och bjöd han idag. Va nere på coop och handlade och till min besvikelse hade de inte avokado (!?)Vi tittade lite på reine och mimme i fjällen. Reine är då våran nya idol, mycket roligare än vad jag mins honom. Haha.

Nu ska jag diska och sen blir det att plugga gärnet innan johanna kommer hit, och sen plugga hela natten!


Bild från helgen.

Fredag morgon

Idag när jag vaknade begav jag mig direkt till coop för att handla frukost. Jag va hungrig som fan när jag gick runt bland hyllorna och fyllde min korg. Men precis innan jag va klar och skulle ställe mig i kassan märke jag att jag glömt kortet, så det var bara att gå hem igen. Nu va jag inte längre sugen på den där nyttiga frukosten jag hade tänkt mig så istället gick jag till sandens och köpte en brieost/salami-bagel och en kaffe som jag tog med mig. Så jävla gott! Önskar att jag kunde äta det till fruksot varje dag!

Nu ska jag strax möta upp daniel, han har bilen idag så vi skulle först åka en sväng, han vill äta och jag dricka mer kaffe, sen ska han hänga med mig till håraffären! ÄNTLIGEN blir det nytt och fräsht hår på skallen!

Halv 12 ska jag möta upp sussi.


Onsdag.



En sån härlig dag!
Upp tidigt och diska, jag tror jag hann med ett  avsnitt av tre kronor också. Sen lite snabbt fixa håret och möta hanna för en promenad  till ingenstans.
Vi visste inte riktigt hur vi skulle gå så det blev en liten upptäcksfärd i villakvateren här  runtomkring, slutade med att vi hamnade på en kyrkogård där vi gick runt och kollade efter roliga namn. Sen bar det av mot coop där vi köpta lite mat och glass, for hem till mig och gjorde pastasallad med milkshake till efterrätt.
Kan ju i förtroende berätta att jag gick in till daniel på vägen hem och snodde lite kaffe:)

Det märker inte han, tänkte jag. Men sen när vi kom in till mig så satt han här i min soffa och tittade på tre kronor. Haha.
Så han fick smaka på kaffet han också, och milkshake smällade han också i sig.

Nu sitter jag här och ska ta tag i pluggandet. Fick en hel del gjort igår så det gör inte så mycket om jag tar det lite lugnt idag:)

sparka tuppen!

ska man ha guld i mund måste man sparka tuppen i arslet / Reine

Ja, idag var jag uppe med tuppen för att städa och tvätta. Ska tvätta varenda plagg och lakan/påslakan.
Ska bli så skönt!
Senare ska jag ta en promenad till stadsparken, måste börja mitt nya liv och gå nån timma om dagen.

Jag ser sjukt mycket fram emot fredag, har världens planer på vad jag ska laga för mat! Haha



Funderar på att köpe ett nytt djur. FIskar ska det bli, helt klart. men funderar också på katt,kanin,marsvin,råtta eller en ny hamster. Vad tycker ni?

God morgon

i tisdags va jag i skolan och gjorde mitt slutprov för denna kursen, och fick mitt betyg på förra, jag är fan bäst!
Och igår ringde dom från ett hem o bad mig komma på arbetsintervju. Äntligen., har  gått o väntat i tusen år känns det som!

Nu är jag i värnamo, ska åka hem snart, ska ta en sväng förbi city gross också! Aldrig varit där förut så det blir säkert spännande.

Eskilstuna

     

Lite bilder från helgen i eskilstuna. Jag hade sjukt kul, och jag skrattar fortfarande åt att fred fick pisseböte på 800:-

I fredags mötte leffe och fred upp mig och hanna för att bege oss mot leffes. Dit kom mer folk och senare gick vi ner till hyttan, Eskilstunas svar på ladan. Det var mysigt minsann!
På lördagen gick vi ut och satte oss i solen med öl och suchi. Först hamnade vi i parken på backen och sen vid reidars innergård. Sen blev det sovningar och luggklippning, pisseböter och vi tappade bort sussi. MEN, vi hade kul!


vänta ni bara, jag kommer tillbaka.

Glad påsk!


Onsdag

Idag då jävlar smäller det. äntligen får jag tärffa malin,jörgen roxanna och buster! :)
Mins knappt när jag träffade malin sist. måste varit i somras?

Men nu har jag laddat kaffebryggare och varit en sväng på sadens. Så nu blir det att gotta sig!

Måndag

Ny vecka, men samma skit o göra.
Någon som har ett litet extrajobb åt mig?

Nu skajag in i duschen för att sedan gå till statsparken.

Måndag

Ny vecka, men samma skit o göra.
Någon som har ett litet extrajobb åt mig?

Nu skajag in i duschen för att sedan gå till statsparken.

RSS 2.0