Körslaget

Har tv.n på medans jag springer runt o skrubbar här hemma. Det är körslaget som är på och utan tvekan så ska hanna vinna ikväll!
Erik är pinsam, fattar inte äns at han fick frågan om att vara med i programmet. Och att magnus åkte ut förra veckan är förjävligt!

Nej nu ska jag ta och slå en pling och rösta på hanna, erik är en SOPA.



Sista rycket.

Nu är det inte mycket kvar här. Det är jag, min säng, en kartong,en påse med skit, adolf och amandas balkongmöbler som finns kvar i lägenehten nu. TOMT är det men SKÖNT ska det bli att komma till nya lägenheten.
Jag ahr hittat så sjukt snygga tapeter som jag vill ha, jag börjar nästan gråta när jag titat rpå dom eftersom att jag vet att jag aldrig kommer ha råd med dom.  Ha Ha

Nu ska jag ta o göra ett sista ryck med städningen. Sophia tyckte att klorin va en bra ide till de flammiga golven, få se om det funkar lite bättre.

Äntligen?

Äntligen helg? nej jag vet inte det ja!
Denna helgen blir inte allt för spännande, möjligtvis på söndag när det är dags för flytten. Men fram tills dess ska jag bara få ner allt de sista småplocket i lådor och slänga skit. Städningen är väl det som tar längst tid.

Jag va och åt middag hos farmor och farfar innan, det va trevlig som vanligt, GOTT framförallt!
Sen dess har jag bara städat och städat, men jag drar ju runt all skit mellan rummen så har nog damsugat i mitt sovrum 3 gånger nu, egentligen borde jag skita i det och göra det på söndag. Men dum som man är!

Nu ligger jag i sängen och myser med lotus, sophia var här innan och lämnade honom åt mig. Så nu har jag lite sällskap här i allt tråk, vilket är jävligt skoj för lotus är en jävligt underhållande och underlig liten sötnöt. Haha


På söndag bor jag i min söta lilla etta iallfall! Efter att ha bott med kompisar i flera år så ska det bli skönt att ha nått eget.Faktiskt. Få se vad fan jag ska möblera med men det odnar sig nog!


ahadu

Alla andra klagar i sina bloggar, så jag tänkte följa trenden.


Det har inte varit nån bra start på veckan, har aldrig känt mig så negativ som jag är nu. Eller. Jag tänker possetivt men jag lägger fan all tid på att påminna mig själv att göra det också.
Ingenting går som det ska, och det är bara några få dagar kvar till flytten. Och jag vet inte äns om den kommer kunna bli av. Jag hatar när jag inte kan ta alla beslut själv, inte göra som JAG vill.. att hela tiden beöhva fråga om hjälp. Sitta där som nån jävla handikappad skitunge som ingen litar på.
hade jag haft en egen lösning så hade det varit skönt, nångång.
I sånna här stunder önskar jag att jag hade pluggat när jag bodde hemma, gratis. Det är ju fan att man inte fattade det då.

Toppen. Och nu vet ni det, ni få som läser här. Vilka ni nu än är.


uppe med tuppen

Godmorgon!
Idag vaknade jag 04.28 och kunde inte somna om. Så nu har jag städat och diskat och sitter just nu och tittar på ännu ett avsnitt av rederiet, det är som en drog!
Det känns bra att vara vaken vid denna tiden, det är mörkt och kallt, o kaffet är mycket godare.

Nu ska jag dricka en kopp till, sen ska jag förska få tag i helena och se om vi skulle ses idag: )


Helg med hanna,olearys och tatuering.

Jag  är rätt så dålig på att uppdatera här, jag vet.
Men nu tänkte jag bli bättre på det, har nog sagt det många gånger förut ,men nu jävlar!

hur som helst.
I fredags åkte hanna och jag till tippen med gaderoben iallfall och sen sprang vi på stan o letade snygg hårfärg till hanna .Tyvärr så fastnade det inte på löshåret så det blir inget trixande med det som planerat!
Sen lagade vi mat och satt i hannas fönster och drack vin, och avslutade sen kvällen på olearys, som vanligt så är det där vi hamnar tillslut, även fast vi kasnke säger att vi ska gå nån annanstans. O inte gör det nånting inte, för vi har förjävla kul.

På lördagen sov jag minsann ut! Riktigt gött.
Sen på kvällen lagade jag mat med hanna och kollade på Twilight, det hände inte mycket mer än så. En riktigt slapp o go dag :)

Söndag, idag, så åkte vi och tatuerade oss. Hämtade upp amanda i värnamo för o hänga med som sällskap:D
Jag blev sjukt nöjd nu. Kan knappt vänta tills jag har råd o gå dit igeeen.

En bild eller två kan ni få se en annan dag.

Ska bli min!

Ett jäkla slit har det varit idag.
Har bland annat plockat ner gaderoben, det va inte det roligaste kan jag säga, det slutade med att allt rasade omkull spån från gaderoben hänade i heeeela rummet. Men nu jävlar är den nere iallafall!
Sen har jag suttit flera timmar och skrapat bort målafärg från lister och golv. NU är det iallafall tillräckligt fint för att kunna lämna över till någon annan.
Jag hoppas verkligen allt går bra och flytten blir av. Det räknar jag , jag ska ha den där lilla ettan vid idas park! DEN SKA BLI MIN.
Imorgon ska jag börja packa lite smått sen kommer hanna och plcoka upp mig. Vi ska göra stan osäker.

Ska hjälpa hanna med hennes hår också, det kommer bli allatiders fint!

Nej, nu tar vi ett till avsnitt av rederiet!

Flytt igen.

Allt är på topp här och imorgon ska jag på lägenhetsvisning. Lägenheten verkar vara hur fin som helst och den ligger sjukt bra!
Så nu blir det att bo själv. Det ska bli kul med, alltid bott med någon annan innan.
Tänkte kanske en sekund att det vore kul o testa en ny stad, igen, men den tanken försvann fort. jag tänker stanna i jönköping. trivs sjukt bra här och har ju alla bejbsen här! Helena flyttar hit snart också och sussi kanske kommer hit så småning om.
Sen vet man ju aldrig hur länge man blir kvar, men det är ju skitsamma nu.

Det jag är mest pepp på är att det är högt i tak i lägenheten jag ska kolla på imorgon, och det betyder att min kristallkrona kommer hänga sjukt snyggt :)

Rederiet.

Skolan igår gick skitbra! Jag är verkligen peppad på det här och det verkar mycket bättre än vad jag först trodde.
Första skoldagen  gick snabbt, och nu är det bara att vänta på att all planering ska bli klar och sen är det dags att sätta igång. Praktik ska i ha också, ganska snart. Ska bli härligt med lite rutiner kan jag lova!
Idag är första dagen på sjukt länge som jag verkligen inte har haft nått att göra. Även om jag inte alltid gjort nått, så har det alltid funnits ett ofärdigt arbete som tickat. Så idag har det varit en jävligt bra dag, vaknade lite sent men satt ju också uppe hela natten och gjorde klart allt det sista.
Har städat hela dagen och kollat på rederiet,som är guld värt! Joker är väl ändå skönast? :



Det är så jävla kul när joker och uno hela tiden tjafsar. Uno är hela tiden sur och allvarlig medans joker försöker skämta med han, om allt, o han blir hela tiden så sur! haha

" jag har aldrig sett såhär många från tullen, haha, dom kanske försöker slå världsrekord"
" kan du aldrig ta någonting på allvar?"
så skattar han åt sitt eget skämt, och surisen går iväg.

( kanske inte är lika kul för er som inte sett just det avsnittet, men jag sitter här med ett leende!

Bra,dåligt eller sjukt?




Jag vill inte ha imorgon!
Men det blir nog bra det också.

Johanna va nyss här och hälsade på en snabbis, trevligt som alltid!
Och jag hör massa konstiga ljud i lägenheten hela tiden och bara väntar på att jag ska se en av de där männen med maskerna kika in från balkongen, eller kanske hoppa fram ur garderoben.
Ja, det är iallfall filmen the strangers som fått mig rädd, igen. Vet inte varför jag tittar på den hela tiden, jag blir sjukt rädd och mår illa varje gång jag ser den. Är det en bra skräckfilm då? Eller är jag sjuk som plåga rmig själv med att se den hela tiden? 

sverigepizzan!

    

Så hur var eran helg då?
Här har det varit som vanligt, typ. Kentsson och hans kompis kom upp o hälsade på i fredags. Sen blev det ladan för mig och hanna igår.
Vi åt nog tidernas goaste pizza också, sverige hette den, smaskens.

Söndag


Sådär, då va det söndag igen. Jag brukar gilla söndagar men idag gör jag inte det.
Jag sitter bara  o tänker på att skolan börjar imorgon, och jag orkar inte! Är inte kalr med min tidigare kurs än, så orkar faktiskt inte börja på något ny än!

SO SWEET!



Det här va väl ändå det gulligaste! haha
Läs hela  artikeln om sötbarnen Här

en dos med moivation hitåt.

Sådär, tar en liten pause ifrån uppsatsen. Den tar sjuklång tid och jag hatar den. Säkert den jobbigaste uppgiften jag gjort och jag vill bara kasta iväg boken och hela jävla tyskland!
Hyran väntar fortfarande och jag börjar bli jävligt stressad, jag hinner fan inte med detta. Och snart börjar skolan med!!!
Orkar inte.

Hur jävla lång tid ska jag behöva lägga på detta, snart avskrivs jag ifrån kursen säkert.. ännu en grej som gör mig otroligt motiverad och pepp.


dreads på Johanna



I söndags och igår var johanna och molly här för att bli johanna skulle bli dreadad. Det va trevligt minsan! Träffar dom inte så ofta tyvärr.
Det tog lite längre tid än vad jag hade räknat med, eftersom att hon skulle ha Många och smala. Men nu är det klart ialalfall och snyggt blev det! JAG ÄR NÖJD!

Vi var en sväng hos mormor i söndags också, åt middag och umgicks lite med henne.

Nu ska jag skriva klart på min uppsats, efter det ska jag gå en runda runt munksjön.

Fredag-Lördag

Igår blev det en lugn kväll med hanna och guitarhero, trevligt värre.
Vi gick en sväng till ladan o hängde men efter det drog i oss hemåt. Daniel hängde med hit och drack upp hannas vin medans jag åt hennes chips. Sen efter att ha ringt runt till hela telefonboken så gick jag o la mig.

Idag har det också varit en lugnt kväll, film och plugg. Jag ska fixa dreads på johanna imorgon, och det tar sin lilla tid ,så det är väl lika bra att hålla sig hemma idag så man orkar med morgondagen!
Pappa var förästen här innan också, lämnade lite mat till mig o kollade på film. Det händer inte ofta så det var trevligt!


Nyår

 

Det togs inte så mycket bilder på nyår tyvärr, kanske för att jag va upptagen med att ha så jävla kul!:D
Vi va först här hemma, sen över en sväng hos grannen, sen hon en annan granne och sen hos första grannen igen. Det va bra stämning på sjöbogatan vill jag lova, alla stod ute och skrek på tolvslaget och skålade glatt:P
Vi avslutade kvällen på O learys, där är vi ju jämt så det va inget speciellt. Jo, enda gången jag varit där o det inte varit kö in:P

Väl hemma på natten så satt vi och pratade o pratade, somnade väl inte föräns 8 på morgonen:P

Jag har några nyårslöften, men jag tror inte jag kommer hålla nått utav dom, så ingen ide att nämna det här egentligen.
Hoppas det blir ett jävla bra år iallafall. Sommaren 08 är tyvärr svår att slå, känns trist att den försvann så fort när den va så jävla bra!
Men men.

RSS 2.0