Tapeter

Satt och kollade lite på tapeter.
Hittade många snygga. Här är två.
   


munter

Idag har jag lyckats få lite gjort. Ett arbete som jag har försökt bli klar med i flera dagar är äntligen färdigt, mycket tack vare mormor och johanna. Bra att ha en lärare i släkten minsann!
Så, jag är nöjd med slutresultatet men vill fan aldrig mer ha med aristotoles att göra, bara så ni vet!

Va precis hos sophia och hämtade lite räkningar.
Där försvann den lättnaden.
Ett problem ersätts tamejfan alltid med ett nytt.

Cash is king

Jag är trött på att inte ha pengar. nu är det 22 dagar sen mitt csn skulle ha kommit. Och dom har inget svar på varför det dröjjer.
Men i veckan har dom lovat att min ansökan ska tas emot. Det ser jag och min plånka verkligen fram emot.

Jag vill köpa inredningsprylar och kläder. Mins inte  äns sist jag köpte nya kläder. huh

matta,dörrmatta och golvlampa.


Även detta är från bolagret. Billigt och snyggt, Det gillar vi!
Allra mest gillar jag den golvlampan, JAVA 249:-

pall puck

jäkla snygga. Det sjuka är att jag ser hur jävla bra dom kommer passa i vår lägenhet, och jag som inte äns vet hur det kommer se ut där. Men det är nog ett tecken. Dom ska jag ha!


Dom ska jag köpa. 229:- st, man hittar dom här.


zebra dekor

nu har jag det.
Ja, vi har ett riktigt fult badrum, men så hittade jag den här. Det är en platsfilm, ej självhäftande.
Den ska jag bannemig klä badkaret med. Att ingen gjort det?  Jag gör det.!!
Har jag ditt godkännande assface?
(eller en vägg, eller nått. fan, vi måste vara kreativa när det gäller badrummet!)


väggdekor,kakeldekor och insynsskydd för liten peng :)

Nu hitatr jag några grejjer här som gör mig sjukt glad. tänkte sprida min glädje lite och hoppas amanda hittar den i de här grejjerna också. haha

                                         Kakeldekor och insyns-skydd

Väggdekor. Tänkte att detta kan man ha i badrummet, om man nu har ett fult sådant som behövs göras om. Och det har vi. Kanske lite barnslig stil? men jag fortsätter leta efter väggdekoer, nån som har nått tips?

Fula stolar kostar skjortan.


Denna är ändå ganska ful, men kostar ändå 26 000.  Vem är så dum? Jag skulle kunna tänka mig att ha en på balkongen kanske, men skulle nog inte betala mer än en hundring.

Kul är det iallafall att kolla runt på möbler, klart jag blir förbanand när jag kommer på att jag intehar råd med nått utav det, men det 'är andå roligt.
Amanda, jag hittadeen sida där  man  kunde rita upp sitt rum på  ett ungeför och inreda det. Ska leta upp sidan igen så kan du också leka lite.:D

Gode gud, gör så jag vinner på triss.



Sjukt snygga sängar! Den svarta är helt klart snyggast!
Tänkte jag skulle be till gud en sväng, för den har jag aldrig råd med själv.
Det finns massa snyggt på denna sidan, jag vill ha allt. Amanda, nu går vi och köper varsin triss och beställer en massa!
Har du vunnit  på triss? Då kan du beställa  sängarna åt oss här

Typiskt

Försökte göra om min blogg, men misslyckades totalt. Tanken jag hade i mitt huvud var snygg.
Men jag var för nyfiken och tänkte " kan ju kolla hur de andra designerna ser ut", så  bytte det såklart och gick inte göra om.
Så fick börja om från början och det blev ingen förbättring här inte.

Ska samla lite ork och göra om den igen

snygga tyger.

Är hos mormor igen för er som inte visste. Har varit hos sophia hela helgen igen och det var lika roligt som alltid:D
Jag,hanna och daniel drog med krukväxter hem till sophia, jätte fula så hon är nog inte lika glad i dom som vi var:D haha

Nu sitter jag iallfall med min dator i knät och en kaffekopp jämte mig.Har börjat ett nytt arbete nu om dialekter. Fattar inte hur jag ska kunna få ihop 5 sidor om just dialekter.  Men det får gå helt enkelt. Fick ett sms om att min bok har kommit med, som jag har väntat på den! Så det blir en sväng ner till akademibokhandeln med, sen ska jag ta en långpromenad så jag får lite energi.

Letar efter fina tyger också. Det finns mycket snyggt men jag vill ha ett sjuuuktsnyggt. KÄnns som att jag vet vilket det är jag vill ha men jag kan inte komma på hur det ser ut. Jag ska iallafall hänga det på väggen för att täcka över en dörr.
Nån som vet nån sida med snygga tyger?


hmmf

Det är 46 dagar kvar nu. Det är lång tid, men jag tror det är värt det.  Istället för att ta första bästa skit så fick vi denna. Jag är sjukt glad. Tänk så hade vi fått den i huskvarna istället? Jag hade fått panik, sjukt äckligt.

Men vi har inte så mycket möbler. Jag har inte ett skit och sdka fylla ut ett helt rum.
Garderob och säng är viktigast till sovrummet.
Sen skulle en soffa vara sjukt bra att ha i vardagsrummet:D
Barbord,köksbord tv-bänk. fan va vi behöver köpa grejjer.

tänk på det....

LÄGENHET

Jag är så jävla glad nu. Vill du veta varför?
Imorgon är det jag och amanda som skriver på ett hyreskontrakt! Klockan 15 00 imorgon har vi altlså lägenheten med snyggast utsikt,nära till WILLYS, nära till ladan(haha) och framförallt så bor vi grannar med johanna. Då ska vi minsann gå munksjön runt varje dag med henne, eller vad säger du amanda?
Johanna får bli våran träningscoach!
Hoppas amanda får jobb här sen med, och att vi kommer in på skolan:D

Jag och amanda är bäst, så vi förtjänar verkligen denna lägenheten.

nu ska vi bara försöka få hyresvärden att renovera badrummet också:D haha



Här har du en liten karta amanda.

rödtott

kan ju uppdatera er lite med att jag har färgat håret också. Bara så ni vet.


sjöbovägen nästa, tack!

Nu har jag varit hos Sophia ( helt galet:) ) några dagar men åkte tillbaka till mormor igår.
Jag försöker verkligen plugga men jag kommer nästan ingenstans med det ändå. suttit nu hela dagen och nej, det går inte. Jag har ingen ro.
Ska snart iväg till akademibokhandeln och köpa lite böcker och block. Det behövs, för jag fattar ingenting av länkarna mina lärare skickar. Jag är kanske trög då, vem bryr sig.

Nu känner jag att läsa distans är fan nog det tråkigaste, men när jag bodde i linköping tyckte jag att det var det bästa, trivdes skitbra med det och hade inga problem alls med att göra det jag skulle. Då kunde jag till och med ha långhelger eftersom jag verkligen hann med allt. NU ligger jag mest efter.


Pratar också med CA varje dag men får inget direkt svar. Jag vet inte vad det är som ska dröjja så men nu har dom sagt att dom SKA ringa mig i eftermiddag, har dom inte ringt så åker jag dit imån, då kan dom inte bara ignorera det iallafall.
Vi ska bo på sjöbovägen, så enkelt är det.

utan lägenhet inget liv.

Sådär ja, då är flytten över och nu är det bara en lägenhet som saknas. Jag kan nöjja mig med vilken skit som helst, men det är verkligen inget ledigt alls.
Jag ska på en visning i nässjö på tordag el lördag. Där vill jag fan inte bo, va ska jag dit o göra? Men som sagt, en jävla lägeneht måste jag ha och jag kunde inte vara mer förbannad och trött än vad jag är nu.
Jag önskar att jag bara kunde få ta ett lån så jag kan bo där jag vill bo, när jag äntligen vet att här är det  jag vill bo! Inte i nässjö eller någon annanstans.

Har ingen ro till o börja med mina studier heller om jag inte har mitt egna ställe. orka flänga runt. Jobb ska jag söka också, men eftersom jag inte vet vart jag ska bo så är det väl ingen ide o söka nått heller?

säg inte att jag ska anstränga mig mer eller ligga på, alla säger det, men det finns ingen  lägenhet jag inte sökt, eller någon hyresvärd jag inte ringer.
så frågan är, VART SKA JAG BO?


RSS 2.0